ZABITA'DAN RAMAZAN DENETİMİ

 ZABITA

Bandırma`da, gıda üretimi yapan birçok firmaya denetimlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirdi.

Bandırma Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde alış-verişlerini yapabilmeleri amacıyla gıda üretimi yapan birçok firmaya denetimlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirdi.

Ramazan Ayı boyunca kasaplar, fırınlar ve pastaneler gibi gıda üretiminin yoğun bir şekilde gerçekleştirilen firmalara yapılan denetimlerde işyerlerinin temizliği, çalışanların portör muayene kartları, çalışanların kıyafetleri, kasaplarda satılan etlerin veteriner kontrolünde kesilip kesilmediği kontrol edildi.

Yapılan denetimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, halk sağlığını korumak amacıyla yapılan denetimlerde olumsuz bir durumunla karşılaşılmadığını söyledi.

Onur: “Zabıta müdürlüğümüzce kentimizde faaliyet gösteren Fırınlar, Pastaneler ve Kasapları kapsayan denetimlerde halk sağlığını tehdit edecek olumsuz bir durumlar karşılaşılmadı. Ramazan ayının sonrasında da bu rutin denetimlerimiz devam edecek. Şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadığımız için mutluyuz” dedi. 



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli